.

 
 
   

   

KÉRJÜK egyesületi tagjainkat és az MLG szimpatizánsait, támogassák 2O17-es jövedelmi adójuk 2%-ával tevékenységünket. Az erre vonatkozó részletek, utasítások az EGYESÜLETÜNK rovatban olvashatók.         KÖSZÖNJÜK !

       2O18 febr. 5                                       Az MLG vezetősége 

  - Június 9-én kerül sor egyesületünk hagyományos nagyernyei gombásztúrájára. A túra hossza kb. 7 km., időtartama kb. 5 óra (félórás pihenővel). Találkozás szombat reggel 8 és fél 9 óra között az ernyei sportcsarnoknál. Túravezetőnk és kedves vendéglátónk, Erdélyi Pali szeretettel vár minden gombaszerető természetkedvelőt. (Közgyűlési határozat alapján a részvételi díj 5 lej személyenként, gyermeknek díjtalan.)

      2O18 május 22                                                   Málnási András

 

           - Május 12-én részt veszünk a Civil szervezetek hagyományos vásárán, Marosvásárhely főterén. A virágóra és az Arta mozi között felállított kiállító sátrunknál 1O-17 óra között szeretettel várunk minden érdeklődőt! 

        2O18 máj. 12                                              Az MLG vezetősége

   

        - A május 3-án megtartott tisztújító közgyűlésen, titkos szavazás után Molnár György lett az MLG új elnöke. Titkár: Zólyomi Zsolt. A két alelnök Varga Kálmán és Lokodi Károly. Pénztáros, gazdasági felelős Mózes Anna Mária. Cenzor: Kovács György.  A leköszönő elnököt, Málnási Andrást a közgyűlés tiszteletbeli elnökké választta. 

           2o18 05. 03                                              Málnási András   

                    

    - Május 3-án du. fél 6 órakor tartjuk az MLG tisztújító közgyűlését. Kérjük egyesületünk tagjait, hogy aki teheti, vegyen részt ezen a fontos eseményen a Bólyai utcai irodában. Napirernden: - beszámoló a leköszönő vezetőségi tanács tevékenységéről, új vezetőség választása.        Aki nem tud eljönni, az írásbeli felhatalmazás alapján szavazhat a megválasztandó vezetőségre, megbízottja által.

   2O18 április 24                                                             Az MLG vezetőségi tanácsa

 

    - Április 19-én, csütörtök du.6 órakor megbeszélést tartunk a Bolyai u. irodában. Téma: a szombatra tervezett Teremiújfalu környéki kucsmagombás túra és a tisztújító közgyűlés megszervezése. Mindenkit szeretettel várunk.

         2018 ápr.16                                                Az MLG vezetősége

 

  

   Egyesületünk új titkára, Kovács György létrehozta a Málnássy László Gombászegyesület face book oldalát. Kérjük tagjainkat és szimpatizánsainkat, íratkozzanak fel minél hamarabb a gyorsabb, közvetlenebb üzenetcsere érdekében.

         2O16 O4. 17                                          Málnási András            

                                

                                                                                                                                                  Egyesületünk tagsága az utolsó megbeszélésen úgy határozott, hogy ezután minden túrán személyenként 5 lejjel kell hozzájárulni, egyesületünk költségeinek fedezéséhez. Gyermekek részvétele ingyenes. Mindenki szíves megértését kérjük. 

            2O15 O4. O8                                    Málnási András

 

       GOMBÁS KÖNYVEK

    - A Corvin kiadó gondozásában, az utóbbi években megjelent gombáskönyvekhez egyesületünknél bárki hozzájuthat. Már csak az alábbi kiadvány áll rendelkezésünkre:

NÉGY ÉVSZAK gombás ételei - Erdélyi Konyha recepteskönyvek sorozat

 Igényléseket várunk a Gombavizsgáló szakellenőrök rovatban feltüntetett telefonszámokon, amíg a készlet tart.

                                                                    Málnási András